Tjo

vakna rätt tidigt idag mådde väl inte så bra igår till natten frös hela tiden och kändes som man hade feber men va iaf ute på plaza med lite folk som packe,emelie och hennes kompis :) kul var det men mådde dåligt iaf... men nu mår man bättre och ska strax käka lite sedan blir det att träffa otto i centrum haha ser vad vi ska göra då:P men ska inte lägga mer tid på att blogga här vi hörs allihop.

..


..


Tjena mittbena:P

har inte gjort så speciellt mkt idag förutom att mått dåligt hela dagen, ont i hjärtat och allt som man får på köpet. Men mår bra när min familj gör det, <3 har varit i centrum och träffat lite folk för att sedan att festa ev med dom, blir kanske att dra till Elvira sen men får se hur det blir, sitter just nu och lyssnar på musik och nyss druckit upp min kära redbull :P Jag saknar Fredrik så jävla mkt, fy fan vad kul vi hade i förrgår hahaha Fredrik blev lite smått fuller och vi prata lite om allt mellan himmel och jord, skönt för jag saknar såna tider då vi festa och bara snacka och skratta åt precis det vi tycker om :) haha TINGELINGTINGELING haha :D

...


hej hopp dundersnopp!

idag vakna man med många tankar i skallen, men men....bara tänka på annat som ger positiva tankar. blev att dra sig upp ur sängen och göra sig iordning för o träffa mamma i centrum men vi hitta inte varandra haha kul kul :P men när man kom hem var mamma redan hemma sen så vi måste ha gått om varandra, sedan var fredrik här hela dagen och vi hade det trevligt som vanligt hehe sedan har man sovit med idag med..nu sitter man här med en grogg i handen, Fredrik och lillbrorsan sitter i köket o nördar på sina bärbara, men dom tar sig oxå lite ;P
pösssssssss

me


tjosan!

nu har man skaffat sig en blogg iaf :) är lite seg idag var ute på krogen igår med några kompisar :) kul var det,förutom att man blev seg och drog hem och sov istället. nu sitter man här och försöker lära sig här med bloggen hahaha! man får väl försöka lägga in bild med haha märks att man e nybörjare ;)


Sitter just nu och lyssnar på dansband som jag älskar! så jävla bra musik förutom Elvis presley med...sitter här och tänker på allt möjligt, Saknar Johan då som sitter just nu på en annan plats..hoppas han har det bra ska försöka hälsa på dig bäbä, tänker på alla roliga saker vi gjort tillsammans med mina syskon! :) har precis piercat mig själv igen...blev en smiley nu och det blev fint! knubba e här hos oss med kul kul men kan va lite jobbigt när hon är lite sur och tvär. men jag älskar dig lilla knubbknubb. ! glömmer fan aldrig när jag fick en puss på munnen av dig lilla bäbsnax! <3 puss på dig med !! massor med kärlek. 

är ledsen idag med för allt som hänt, en som var min nära vän ett tag för många år sen har nu sabbat för mig!! för hon tror hon skulle få MIN kille!! massa jävla bullshit lixom..sorry du förlora du blev dissad lilla gumman tänk på det..och förr eller senare ger jag igen kan jag lova! en feg liten råtta är du ! LOVAR det kommer verkligen igen! HATAR verkligen skitsnack för det blir bara värre då, synd för du kan inte dra dig ur spelet nu som du nyss påbörjat.du tror att du är så perfekt men långt ifrån lilla du, misslyckad asså. kommer aldrig glömma detta jag trodde verkligen aldrig du skulle kunna göra något sånt! och jag har ALDRIG rört din kille för den delen. ALLVAR!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0